Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, αρχίζουν οι πασχαλινές διακοπές και η εξ αποστάσεως διδασκαλία σταματάει. Μόνο όμως τα μαθήματα σταματούν, όλα τα υπόλοιπα προφανώς όχι.

Η σκέψη μας δε σταματά να κινείται γύρω από αυτό που συμβαίνει και που θέλουμε να συμβεί γύρω μας.
Οι πασχαλινές διακοπές υπό κανονικές συνθήκες είναι η εποχή για την οικογένεια, για την πίστη, για την περισυλλογή, για την ηρεμία και τη συνάντηση αγαπημένων προσώπων. Και φέτος η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό ή φιλικό κύκλο.
Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την παρούσα ευκαιρία, για να τονίσουμε μια φορά ακόμα, πόσο έντονη είναι η εντύπωσή μας ότι τις εβδομάδες που πέρασαν συνδεθήκαμε περισσότερο σαν σχολική κοινότητα, με χειρισμούς αλληλεγγύης και σήματα δύναμης! Το σύνθημα “Ναι, πρέπει να ζήσουμε με τον Covid-19 και παρ’ όλα αυτά να κάνουμε μάθημα”, μας οδήγησε σε επιτυχία.

Και συνεχίσαμε πράγματι το έργο μας. Αλληλοϋποστηριχθήκαμε, ανταλλάξαμε γνώμες, βοηθήσαμε και ακούσαμε ο ένας τον άλλον.
Είμαστε πολύ περήφανοι για σας, αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητά παιδιά, για τον τρόπο που ανταποκριθήκατε στον ψηφιακό κόσμο της μάθησης. Με μεγάλη επιμέλεια και χαρά.
Αγαπητοί γονείς, ναι, εσείς έπρεπε πιθανώς να κάνετε το μεγαλύτερο άλμα που ξαφνικά έπρεπε τα παιδιά πιθανώς, να διδαχθούν με κάποιον τρόπο από σας.

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τον σεβασμό μας. Χωρίς την υποστήριξή σας δεν θα είχαμε μπορέσει να αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες που μας επέβαλε ο Covid-19.
Ευχόμαστε να αξιοποιήσετε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να μπορέσετε να αποτιμήσετε μαζί με την οικογένειά σας- έστω και σε στενό κύκλο- αυτό που συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες και να βρείτε αισιοδοξία για το μέλλον.

Επιτέλους θα ξαναϊδωθούμε! Την 10η Μαϊου, θα συναντηθούμε ξανά από κοντά! Θα συνεχίσουμε! Και θα αποκαταστήσουμε όλα όσα πρέπει να στερηθούμε τώρα!

Μείνετε υγιείς, δυνατοί και αισιόδοξοι!

Θα τα καταφέρουμε!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

Μία άποψη για το “EYΧΕΣ”

  1. Κατερίνα Διόγου

    Σας ευχαριστούμε και εμείς που είστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας με κάθε δυνατό τρόπο!!!
    Καλή Ανάσταση με υγεία πάνω από όλα και με το καλά να ανταμώσουμε ξανά!!!

Αφήστε σχόλιο