Παράταση εγγραφών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2024-25»

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2024-2025, παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘΑ).

β. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών. (παρ. 4, του άρθρου 7 του Π.Δ 79/2017 (Α’ 109), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 44 του Ν. 4777/2021 (Α’ 25).

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Δίνεται από το δημοτικό στο οποίο θα φοιτήσει ο/η μαθητής/τρια και πρέπει να προσκομιστεί έως την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς).

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας. (Πιστοποιητικό από το Δήμο ή λογαριασμό ΔΕΗ ή άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί τη διεύθυνση κατοικίας του μαθητή).

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου (Δίνεται από το Νηπιαγωγείο στο οποίο φοιτά ο/η μαθητής/τρια).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721025064

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΜΕΝΙΑ ΚΡΕΠΑΠΑ