Αγαπητοί φίλοι καλημέρα, χρόνια πολλά και καλό μήνα!

Σας ενημερώνουμε ότι το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας ανοίγει και πάλι την αυλαία του 21-29 Μαϊου με πολλές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες, υπαίθρια δρώμενα και εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.puppetfest.gr

H ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ πιστή στους στόχους της για την προώθηση του πολιτισμού όταν πρόκειται για τα παιδιά και ειδικά της μαγικής τέχνης του Κουκλοθέατρου, συνεχίζει τον αγώνα της για να μπορέσει να παρουσιάσει για ακόμα μια φορά το Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι:

1. Την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του συλλόγου Ευριπίδου 2, καλούμε  όσους  θέλουν να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια στις εκδηλώσεις, να δηλώσουν συμμετοχή.

2.Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Μαΐου 2022, στις 7.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, θα κάνουμε την παρουσίαση όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. Έτσι θα καταστεί δυνατόν να ενημερωθεί πλήρως και με κάθε λεπτομέρεια ο κάθε θεατής και το κάθε σχολείο για  να επιλέξει τις παραστάσεις που θέλει να παρακολουθήσει. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας καλούμε  να πάρετε μέρος  στις δράσεις του Φεστιβάλ και να το στηρίξετε. Άλλωστε το Φεστιβάλ είναι της πόλης και έχει ανάγκη τη στήριξη όλων των πολιτών. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια  Πελοποννήσου, την Π.Ε. Μεσσηνίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και το Πολιτιστικό ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

.Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2721021653, 2721082864,                                             

κινητά: 6977437279, 6971540945

Με εκτίμηση

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ

Αφήστε σχόλιο