Ο Σεπτέμβρης , πρώτα κρύα ,τρέχει ανοίγει τα σχολεία .
Ο Οκτώβρης συγυρίζει ,ναφθαλίνη σου μυρίζει .
Κι  ο Νοέμβρης με βροχή ,σκάβει , σπέρνει όλη τη γη .
Του φθινόπωρου παιδιά και τα τρία πολλή δουλειά

                                   Ρένα Καρθαίου

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και του διδακτικού έτους 2021-22. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας στις 8.30 πμ .

Οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται στο χώρο του σχολείου από τις 8.20 και να κατευθύνονται στις αίθουσες των τάξεων τους ακολουθώντας τις οδηγίες των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Στον Αγιασμό θα παραστούν οι μαθητές της Α΄ τάξης με εκπρόσωπους εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία  για μια πρώτη γνωριμία με τους εκπαιδευτικούς, θα  παραλάβουν τα βιβλία τους και  θα αποχωρήσουν σταδιακά από τις 9.00 έως τις 9.15 .

Παρακαλούμε με τη λήξη του Αγιασμού οι γονείς της Α΄ τάξης να εισέλθουν στο προαύλιο προκειμένου να ενημερωθούν από τη Δ/ντρια και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να τηρηθούν από όλους οι κανόνες ασφαλείας( Χρήση μάσκας, επίδειξη δήλωσης αποτελέσματος self test ή πιστοποιητικό νόσησης ή βεβαίωσης εμβολιασμού ) κατά την είσοδο στο προαύλιο, (μαθητές – εκπαιδευτικούς και γονείς).

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας,   ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μια δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά.

Αφήστε σχόλιο